woensdag 2 mei 2007

Gevangenisconcert werd culinair hoogtepunt (2)


Huh? Een foto van de mengtafel? Het feit dat er geen foto's zijn gemaakt van de band tijdens het zware gevangenisoptreden te Lelystad, zegt alles. Niet over de band; al werd Pieter node gemist, SO & TH heeft er alles aan gedaan het optreden te doen slagen. Dit keer waren het toch echt de uit de kluiten gewassen bewaaksters die weigerden te dansen en zodoende roet in het eten gooiden.
Daarom op deze plek een verslag van het echte hoogtepunt van de avond: het bezoek aan Pizzariaria.
Deze Lelysteedse Vinex-shoarmaboer schoot even in de vlekken toen SO & TH de tafeltjes aan elkaar schoof. Maar wat bleek: er was shoarma, shoarmapizza en zelfs alcoholvrij bier voor Eric. Pierre bestelde zalm met tagliatelle, Steef bestelde pasta met vis. Steef kreeg zalm met tagliatelle en at die nogal gehaast op. Dus zat Pierre met een ronkende maag. Niels, Eric en Marcel bestelden de Shoarmaschotel (groot) en alleen Marcel kreeg het niet op. De Triples zaten aan de Tournedos. Hans at ook iets, heel langzaam in ieder geval, en wat Houk en Meip aten is bij schrijver dezes onbekend.
Wát een avontuur! Rest nog te vermelden dat tijdens de soundcheck Steefs gitaar weigerde, zo dacht hij, en na de tagliatelle met zalm richting Muiden racete voor een ander exemplaar. Later bleek de malaise bij de versterker te liggen.
Meer kan er niet verteld worden, behalve dan dat Pierre alsnog zijn tagliatelle met zalm kreeg, en dat er na het optreden geen BVO'tjes in de bus werden geschonken. Kortom: één groot hoogtepunt. Zie de foto's hierboven...

1 opmerking:

Anoniem zei

Tja,
Misschien was het toch beter geweest om voor de gevangenen te spelen...